web analytics

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

De mørke mænd

Henrik Jensen

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 480

De mørke mænd er andet bind i Oxen-serien.

Niels Oxen, Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, bor og arbejder under rumænsk identitet på et afsides dambrug i Jylland.

Skjult for omverdenen slås krigsveteranen med sine traumer, samtidig med at han lever i konstant alarmberedskab. For han har en hemmelighed, som holder ham i live – men som også kan slå ham ihjel.

Da en museumsinspektør bliver myrdet på et slot, udløses en lavine af voldsomme begivenheder, som involverer Danmarks justitsminister.

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Den Tavse enke

Sara Blædel

POLITIKENS FORLAG 400 sider 145 x 220

Louise Rick er efter en længere orlov tilbage på arbejde som leder af politiets nyoprettede rejseenhed, P13, da Fyns Politi tilkalder assistance.

En kvindelig kroejer på Tåsinge er blevet dræbt, og politiet er på bar bund. En grundig gennemsøgning af kroens førstesal, hvor den dræbte boede, afslører en uventet detalje, som kaster politiets efterforskning i en helt uventet retning.

Meget mod sin vilje er Louise nødt til at kontakte Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen i København. De to har ikke set hinanden, siden de skiltes på en strand i Thailand, hvor deres forhold sluttede.

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Satans Sommer

Kim Faber & Janni Pedersen

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 416

Juncker er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid.
I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip: Det frygtelige terrorangreb i København et halvt år forinden kunne have været forhindret. Charlotte konfronterer Juncker, der efterforskede forbrydelsen, men han nægter noget som helst kendskab til det. Han frygter både for sit eget og Charlottes liv, hvis hun går ind i sagen.

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Kongetro

Tobias Bukkehave

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 336 sider

Han blev svigtet af sit land og af sin far.Han svor ikke at se sig tilbage.Nu har Danmark brug for ham.

For kontreadmiral Richard Cortzen startede og sluttede alting med fædrelandet. Det koncept siger imidlertid ikke hans søn, Tom, noget. Han har efter en traumatisk oplevelse som jægersoldat i Irak vendt både sin far og sit fædreland ryggen.

Da faren dør, og Tom må haste hjem til begravelsen, sker der imidlertid noget. En gammel soldaterkammerat prikker ham på skulderen: Danmark har brug for Tom.

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Tabita

Iben Mondrup

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 368

Iben Mondrups gennembrudsroman, som fik en helt fantastisk modtagelse og siden er læst og lyttet til af et stort begejstret publikum.

 ”En af årets allerbedste romaner – hvis ikke den bedste” – 6 stjerner i Jyllands-Posten.

”Forbandet god litteratur.” 5 stjerner i Berlingske

”Tabitas fortælling (…) kalder på en fortsættelse.” 5 stjerner i Børsen

Eva og Berthel kommer hjem til Danmark med to adopterede børn efter en årrække i Grønland. Det er midten af 60’erne, og både forholdet imellem Eva og Berthel og imellem Grønland og Danmark knager. De to børn, Tabita og Vitus,

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Enkernes land

Jeanette Varbeg

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 528

Hjemmehjælperen Jette finder gamle fru Jensen på badeværelset – død og hængende fra vasken i et kort reb. Blod op ad væggene og pøl på gulvet. Liget hænger med armene ud til siden, fødderne i pæne sorte sko ved siden af hinanden, øreringe som sølvengle i de gamle ører. Selvmord? Kan fru Jensen på 98 år have villet tage sit eget liv? Og ville det overhovedet være muligt for hende?

Peter Iversen, vicepolitiinspektør forflyttet fra København til Vestjylland, er på sagen og med hos embedslægen, da en lille sort amulet med ukendt skrift pludselig falder ud af fru Jensens krogede hånd.

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Klimahistorier

Adam Price, Anders Abildgaard, Anders Morgenthaler, Eva Tind, Iben Mondrup, Kaspar Colling Nielsen, Mathilde Walter Clark, Sofie Jama

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 224

Bliver vi reddet af teknologien? Hjælper det at sortere sit affald og købe genbrugstøj? Hvordan lærer vi at leve bedre med og i naturen?

Otte af landets største forfattere og formidlere er gået sammen med Klimaministeriet og Politikens Forlag om at skabe en helt ny antologi bestående af syv noveller og en illustreret historie, der hver især tager livtag med vor tids største udfordring: klimakrisen.

 Få forfatternes bud på, hvordan en bæredygtig fremtid ser ud, eller hvordan et dystopisk scenarie med stigende temperaturer påvirker mennesker på hele kloden. Klimaministeriets fagfolk har

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Nakanos genbrugsbutik

HHiromi Kawakami

POLITIKENS FORLAG 145 x 220 *sider 256

Der arbejder fire personer i Nakanos genbrugsbutik. Der er hr. Nakano selv, den excentriske butiksejer med det udsvævende kærlighedsliv, hans kunstneriske storesøster Masayo og de to unge butiksmedarbejdere, den stille mand Takeo og den socialt akavede kvinde Hitomi. Omringet af genstande forsøger disse fire mennesker ihærdigt at komme hinanden nærmere.

Hitomi forelsker sig i Takeo og søger råd hos Masayo, der udfærdiger en mildt sagt ukonventionel kærlighedsguide. Langsomt går det op for Hitomi, at kærlighed og begær kræver medfølelse, også over for både sagte og usagte hemmeligheder

Pris ved 100 sæt

249,00 eks moms

Bog + 1 kg Toms Festival + æske

Bog tilbud

med eget budskab/etiket

 

Pris ved 100 sæt

233,00 eks moms

 

 Ægte dansk hygge

 
 Vi tilbyder også andre bogtitler lad os fremkomme med forslag

Scroll til toppen