Ref. 12765 Agricole Selvi – Roccamura Rosso IGT Super Blend ref.

 

 

Kategori:

Roccamura Rosso fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper som hver for sig kan gøre en forskel. Og det gør de i den grad i denne rødvin.

Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

Colli 6

Agricole Selvi – Roccamura Rosso IGT Super Blend

Denne Roccamura Rosso vil forkæle de fleste vinnydere og efterlade en særdeles god oplevelse.Den italienske rødvin vil slå mange af sine konkurrenter med flere længder, når det kommer til smagsoplevelsen.

Roccamura er historien om en vin, hvor tre super druer fra Italien er mixet til en og samme vin. Rødvinen fra Italien indeholder Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, som gør Roccamura Rosso til en alsidig vin med masser af fylde.

Server rødvinen fra Italien ved 16 – 18 grader for at opnå den optimale smagsoplevelse. Roccamura Rosso er perfekt sammen med italienske retter – specielt en dejligt sprød pizza.

Yderligere information om Roccamura Rosso IGT Super Blend

Sammensætning: Primitivo, Negroamaro og Nero D´avola
Land: Italien
Område: Barberino Val d’Elsa
Alc.: 14,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Agricole Selvi – En dynamisk vingård med fart på

Vingården Agricole Selvi blev grundlagt i 2006. I 2012 overtager Andrea Falorni vingården og forvandler den til en moderne, dynamisk vinproducent, som producerer og flasker vin til sine kunder.

Agricole Selvi får endnu et gennembrud i 2014, da vingården begynder et samarbejde med den verdenskendte vinproducent Castellani Winery. Sammen tager de, og deres smukke kvalitetsvine, hjemmemarkedet med storm. Siden da har Agricole Selvi haft vokseværk, og fortsætter med at levere velsmagende vine til en bred vifte af lande.

Hos Agricole Selvi kan man altid være sikker på at få fantastiske vine, der aldrig går på kompromis med smagen.

Scroll til toppen

Vil du være sikker på at få de nyeste tilbud?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev: