Ref 12912 Prince Laurent – Champagne Brut

 

 

Kategori:

Hvis du er på udkig efter en helt speciel, festlig flaske, opsummerer denne Prince Laurent Champagne alt, hvad man elsker ved bobler.

Champagne Brut fra Prins Laurent er vidunderligt frisk med noter der er fulde af frugt. Der er masser af fizz og en vidunderlig brus i munden.

Og med en ren, fin finish er det helt sikkert den perfekte måde at tilføje gnistre til enhver særlig lejlighed.

PRODUKT INFORMATION

Land Frankrig
Region Marne
Druer Pinot Meunier og Chardonnay
Alc.: 12 %
Indhold 0,75 L

YDERLIGERE INFORMATION

Prince Laurent – Champagne Brut

Den udsøgte franske champagne har en farve af blegt guld med et strejf af grønt. Prince Laurent’s champagne er fuld af frugtige aromaer, såsom intens hvid nektarin og fersken med sarte varme aromaer. Med en godt afbalanceret surhedsgrad og en langvarig cremet finish er Prince Laurent Champagne Brut en sikker vinder til enhver festlig lejlighed.

Prince Laurent Brut Champagne er ideel til de daglige festligheder, hvor man vil nyde en luksuriøs mundfuld med en stor fornøjelse.

Den elegant champagne er perfekt til skaldyr, såsom hummer, krabbe og østers.

Prince Laurent – Kongelige vine fra Frankrig

Født i en fransk kongelig familie i 1735 udviklede prins Laurent en passion for vin. I 1758 brugte han denne viden til at ære sit hjemland ved at udvikle en fantastisk cuvée af 70% Pinot Meunier og 30% Chardonnay. Prince Laurent vinmarken ligger stort set i Marne-regionen, den mest kendte Champagne-regionen i Frankrig.
Scroll til toppen

Vil du være sikker på at få de nyeste tilbud?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev: